Koken deden we op semi professionele basis bij Cuisine Culinaire Maastricht. We zijn hier in 2015 gestart met het oprichten van een afdeling van Cuisine Culinaire Nederland. Deze heeft de naam Cuisine Culinaire Maastricht. Na jaren te hebben gekookt bij Cuisine Culinaire Limburg hebben wij na onze verhuizing van Beek naar Maastricht het initiatief genomen hier een eigen afdeling op te richten. En met succes. In 2023 waren hier al 5 kookgroepen actief.
Hier een paar voorbeelden van de kookkunsten. Klik op de foto voor een grote afbeelding.
Paasdiner 2023





Zeeuwse oesters met schuim van oestervodka


Coquilles met sjalotten en gekarameliseerde mandarijnen

Kerstmenu 2021










Voor de kerst van 2021 maken wij een paté en croûte















Avocado mousse met Hollandse garnalen.



Courgetterolletjes met mascarpone en Hollandse garnalen.





Spinaziequiche met geitenkaas en gekarameliseerde walnoten.



Een roggebrood.





Crostini met tomaat/basilicum en dun gesneden parmaham.


Zuurkool stamppot in cakeblik met ananas, slagroom en jong belegen kaas.


Brood bakken. Een waldkorn.







Tartaar van coquilles met hazelnoot en bloemkool.




Hasselback-aardappel met groene kruiden en krokant spek.



Taco’s van rode biet, geitenkaas en paling.




Steak tartaar.



Kratong Tong met ceviche van coquille.







Wij gaan aan de slag met het bakken van wafeltjes. Lekker voor bij de borrel na de jaarwisseling.




Voor Sinterklaas bakken we natuurlijk een heerlijke speculaastaart







In de herfst maak je natuurlijk een heerlijke pompoensoep.










zeetong met lavendelvinaigrette en limoenrijst
Mini-videetjes met gerookte zalm en kruidenkaas (kerst 2019)


Tartaar van coquilles met hazelnoot en bloemkool

Heldere ossenstaartsoep





Zeetong gevlochten met prei en rieslingsaus

Fazantenpaté op een bedje van bospaddestoelen







Kalfsoester met kumquats

Amandel semifreddo met sinaasappel


Asperges in de hoofdrol

werkfoto’s








IJs bereiden met onze nieuwe zelfvriezende ijsmachine











Artisjokharten met tuinbonen








Geroosterde balsamico-uien



Spinaziekuipjes met gerookte zalm



Chica Caprese Amuse





Amuse van makreel met zeewiersalade








Caprese van artisjok, paprika, Parmezaanse kaas en kwarteleitje.










Project vegetarische paté





We gaan quiche bakjes bakken.









kerst 2024




